SURGITAL
Η Surgital είναι ο κορυφαίος παραγωγός φρέσκων ζυμαρικών βαθιάς κατάψυξης στην Ιταλία. Ακόμα, δραστηριοποιείται στην παραγωγή σαλτσών σε κύβους για τον τομέα της HoReCa.
Η εταιρεία η οποία ξεκίνησε από ένα μικρό εργαστήριο χειροτεχνίας, κατάφερε να διατηρήσει την αυθεντικότητα των προϊόντων της σε βιομηχανική κλίμακα. Η Surgital παράγει 175 τόνους φρέσκων ζυμαρικών και 30 τόνους σάλτσες σε κύβους, σε καθημερινή βάση. Συνολικά απασχολούνται στην επιχείρηση περισσότεροι από 350 εργαζόμενοι στις κεντρικές εγκαταστάσεις, ενώ συνολικά ανέρχονται σε 500 σε επίπεδο Ομίλου.
Σήμερα η περιοχή των κεντρικών εγκαταστάσεων βρίσκεται στην Lavezzola, έκτασης 35.000 m2, ενώ σε σύνολο φτάνει τα 200.000 m2, με 34 γραμμές παραγωγής.
Η καινοτομία και η βιωσιμότητα αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες της εταιρείας, ξεκινώντας από τον ειδικό σχεδιασμό της διαδικασίας συντήρησης –η οποία δεν περιλαμβάνει πρόσθετα, παρά μόνο την εφαρμογή τεχνολογίας ψύχους– στην ενεργειακή αυτονομία χάρη στα φωτοβολταϊκά συστήματα και τις μονάδες συμπαραγωγής μεθανίου.

GIRASOLI ROSSI CON CECI E VERDURE

LINGUINE VEGAN

BAULETTI CON STRACOTTO AL BAROLO DOCG

BAULETTI RIPIENI ALL' ASTICE

BAULETTI ΜΕ ΞΙΦΙΑ ΚΑΙ LIME

BAULEΤTI FUNGHI PORCINI E TALEGGIO DOP

BIO RAVIOLI RICOTTA SPINACI

CAPPELLETTI AL PROSCIUTTO CRUDO

CAPPELLETTI ROMAGNOLI

CUORI DI FORMAGGIO

FIOCCHETTI AL GORGONZOLA

FIOCCHI FORMAGGIO E PERE

GIGANTI AL SALMONE NERA

GIGANTI CON FUNGHI PORCINI

GIRASOLI FORMAGGIO E NOCI

GRANCAPPELLETTO ROMAGNOLO

GRANTORTELLONE CON FUNGHI PORCINI

GRANTORTELLONE RICOTTA E SPINACI

GRANTORTELLONE VERDE RICOTTA E SPINACI

LUNETTE AL TARTUFO

PANCIOTTI CON CAPPESANTE E GAMBERI DEI MARI DEL NORD

PANCIOTTI CON MELANZANA E SCAMORZA

PANZEROTTI CON FUNGHI PORCINI

PANZEROTTI RICOTTA E SPINACI

RAVIOLACCI ALLE CARNI BRASATE

RAVIOLACCI BRAZINO-PROFUMO AGRUMI

RAVIOLI RICOTTA E BIETA

RAVIOLONI CON CREMA DI RICOTTA DI BUFALA E SPINACI

RAVIOLOTTI DE VIOLETTE

RETTANGOLI CON SALMONE E ANETO

SCRIGNI CARBONARA

SCRIGNI RIPIENI AGLI SCAMPI

TORTELLACCI RICOTTA E SPINACI

TORTELLACCI TOSCANI

TORTELLI AGLI ASPARAGI

TORTELLI AI CROSTACEI

TORTELLI AL SAPORE DI MARE

TORTELLI ALLA ZUCCA

TORTELLI MOZZARELLA BUFALA CON PANNA BASILICO

TRIANGOLETTI CON PARMIGIANO REGGIANO

BUSIATE

CALAMARATA

CAVATIELLI

FUSILLONI ALL' UOVO

GARGANELLI ROMAGNOLI

SEDANINI GIALLI

STRIGOLI

STRIGOLI VERDI

STRIGOLONI

STROZZAPRETI

PAPPARDELLE

SPAGHETTI ALLA CHITARRA

TAGLIATELLE

TAGLIOLINE GIALLE

TAGLIOLINE NERO DI SEPPIA

TAGLIOLINE VERDI

GNOCCHI ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ GORGONZOLA

GNOCCHI ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ KAI ΤΟΜΑΤΑ

GNOCCHI CASERECCI ALLA RAPA ROSSA (ΠΑΝΤΖΑΡΙ)

GNOCCHI CASERECCI ZUCCA (ΚΟΛΟΚΥΘΑ)

GNOCCHI ΠΑTAΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

GNOCCHI ΠΑΤΑΤΑΣ LE VIOLETTE (ΜΩΒ ΠΑΤΑΤΑ ΠΕΡΟΥ)

GNOCCHETTI SARDI

GNOCCHI GRANDE 92% ΠΑΤΑΤΑ

GNOCCHI ΠΑΤΑΤΑΣ

CARNAROLI ΠΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ (ΚΤΨ)

CACIO E PEPE SAUCE

CARBONARA SAUCE

PESCATORA SAUCE

PORCINI SAUCE

ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ (Πάστα Frolla)

ΛΑΖΑΝΙ ΦΥΛΛΟ

ΛΑΖΑΝΙ ΦΥΛΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

ΦΥΛΛΟ ΚΡΕΠΑΣ
